Saltar a continguts

Mira-sol Teatre

Navegació

Menú principal

Avisos

El 2 de Juliol de 2016 a les 12:00, fem la visita teatralitzada al claustre del monestir de Sant Cugat. "Deixeu que els capitells parlin.... Ho saben tot."
Toc toc. 16-4-2016

 Set personatges amb Transtorns Obsessius Compulsius (TOC), coincideixen a la consulta d'un psiquiatre per resoldre els seus problemes. El psiquiatre no arriba mai a la consulta, i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament...

Una sorprenent i esbojarrada història!

Toc, toc
Truca un inspector

Els dies 21-11 i 22-11-2015 vam representar, al Casal de Mira-sol, "Truca un inspector", de J.B. Priestley,

Es tracta d'una obra crítica contra els privilegis de les classes benestant que reflexiona sobre les relacions entre els diferents estaments de la societat.

Truca un inspector

La festa major de Mira-sol 2015 es va obrir el dia 10-7-2015 amb l'estrena de 

EL RETAULE DEL FLAUTISTA  de Jordi Teixidor

amb música en viu i mes de 30 persones en escena.

Els dies 18 i 19-9-2015 es va tornar a representar amb força èxit de públic.

El retaule del flautista
Fet i per fer

Espectacle de commemoració del vint-i-cinquè aniversari del naixement de mira-sol teatre amb més de quaranta persones en escena i música en directe. Format per retalls dels muntatges representats que ens van deixar més empremta i per alguns dels que voldríem representar algun dia. Farcit amb alguns números musicals i amb escenes de record als qui ens van deixar.

Fet i per fer
Allo que tal vegada s'esdevingue

Com es tradicional, el primer acte de la festa major de Mira-sol d'enguany (2014) va ser una representació a càrrec de mira-sol teatre. En aquesta ocasió, "Allò que tal vegada s'esdevingué", a través de la qual l'autor, Joan Oliver, proposa una inversió paròdica del relat bíblic per revisitar el moment fundacional de la família.

Allò que tal vegada s'esdevingué
El criat de dos amos

El 28 i 29 de març de 2014, al Casal de Mira-sol, es va estrenar "El criat de dos amos", de Carlo Goldoni. Es tracta d'un muntatge de la "comèdia de l'art" amb una bonica estètica veneciana, del que tant nosaltres com el públic vam quedar molt satisfets. Els mitjans de comunicació locals se'n van fer ressó, amb molt bona crítica.

El criat de dos amos

El 12 de juliol de 2013, el primer acte de la festa major va ser, després del pregó, la representació de "Quan ell és ell... i ella" de Nicasi Camps i Pinós.

Quan ell és ell... i ella

Els dies 11 i 12 de maig es va estrenar, al Casal de Mira-sol, "L'herència", obra escrita i dirigida per Llorenç Serrahima, component de mira-sol teatre.

L'herència

Els dies 25 i 26 de gener es va representar, al Casal de Mira-sol, l'obra "Vermell passió", d'Adriana Allende.  Es tracta d'una comèdia urbana que va fe riure de valent a la assistència que va ser força nombrosa.

 

Vermell passió
El metge a garrotades

El dia 6 de juliol de 2012 es va donar pas a la festa major de Mira-sol amb la representació de "El metge a garrotades" de Molière, al Casal de Mira-sol. 

El metge a garrotades
La filla del Carmesí

El 17 i 18 de març de 2012 vam representar, al Casal de Mira-sol, "La filla del Carmesí" d'en Josep Maria de Sagarra"

La filla del Carmesí
X Festival de Teatre de Mira-sol

El 30 de setembre de 2011, en el marc del X Festival de Teatre de Mira-sol, es va representar DAKOTA de Jordi Galceran.

Dakota
Festa Major Mira-sol 2011 - Los Figurantes

Estrena de "Los Figurantes" de José Sanchis Sinisterra al Teatre del Casal de Mira-sol el 8-7-2011.

Los Figurantes
El Papa i la Bruixa

Adaptació de l'obra escrita pel famós escriptor i actor Dario Fo. Amb un rerafons crític, com es habitual en aquest autor, parodia el clero en un context de corrupció financera, tràfic de drogues i amb alusions a la pederàstia.

ElPapa i la Bruixa
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Mira-sol Teatre - 08195 - mirasolteatre@gmail.com