Saltar a continguts

Mira-sol Teatre

Navegació

Menú principal

A mi no em diguis amor - Marta Buchaca

Les famílies han estat prohibides i les poques que queden han d’anar a viure als pàrquings. En Jaume i la Mari creuen que l’amor ho pot tot, fins i tot mantenir unida la família davant l’adversitat.
Però... i els altres membres de la família? ¿Com es prendran haver de viure en un pàrquing per l’obsessió dels pares amb l’amor? L’avi torracollons, el fill adolescent i la filla addicta al sexe no els ho posaran fàcil i lluitaran perquè en Jaume i la Mari se separin. Però l’amor ho pot tot. O no? A mi no em diguis amor, una comèdia sobre la tragèdia de creure en l’amor en els temps que corren.

Reesentada el 10 i 11-3-2018 al teatre del casal de Mira-sol.

A mi no em diguis amor
Els Pelòpides - Jorge Llopis

Ántrax, rei de Tebes, marxà a la guerra, la d'Heleneta de Troia. En tornar troba el seu tron ocupat per un usurpador, Phideus, i a la seva muller, Elektra, en braços del susdit subjecte. A partir d'aquí, una successió de fes esperpèntics.

Representada a la festa major de Mira-sol, el 7 de Juliol de 2017.

Els Pelòpides
La rambla de les floristes - Josep Maria de Sagarra

A la Rambla de les Floristes, descrita per Josep Maria de Sagarra amb molta habilitat, s’hi topen una extensa galeria de personatges: la dona honesta i bona, la xafardera, la dominant, la que es deixa enganyar... Totes acompanyades de l’home educat, el descarat, l’hipòcrita, l’usurer i el que no té escrúpols...

Representada el 13-5-2017 al teatre del Casal de Mira-sol

La rambla de les floristes
El florido pensil

Basada en un llibre de l’any 1994 d’Andrés Sopeña Monsalve, l’obra recrea l’escola de l’Espanya de postguerra, on la ideologia nacional i catòlica s’imposa pertot, i sobretot en l’educació de nens i nenes, que ve molt marcada segons el seu sexe. Així ens preparaven per a la futura vida que ens esperava. Una forma d’ensenyança que no deixava cap escletxa per plantejar cap dubte, cap forma de pensar diferent que no fos el que ens feien arribar a través dels mestres, capellans, monges, professors de gimnàstica, pel·lícules i altres. Els nens eren els soldats de la nova Espanya i les nenes tenien la funció de ser mares, ser a casa i servir l’home amb qui estigués feliçment casada i beneïda per l’Església.

Representada els dies 26 i 27 de novembre de 2016 al teatre del Casal de Mira-sol.

El florido pensil
Toc toc. 16-4-2016

 Set personatges amb Transtorns Obsessius Compulsius (TOC), coincideixen a la consulta d'un psiquiatre per resoldre els seus problemes. El psiquiatre no arriba mai a la consulta, i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament...

Una sorprenent i esbojarrada història!

Toc, toc

En un xalet de la costa catalana, propietat d´una família de classe acomodada, hi passarà uns dies de vacances el President del Govern i família. La casa s´omple de personatges del seguici presidencial, però de sobta apareix un àrab mort que ho embolica tot.

Representada en la Festa Major de Mira-sol, el 8-7-2016, al teatre del Casal de Mira-sol.

Arriba el senyor president
Truca un inspector

Els dies 21-11 i 22-11-2015 vam representar, al Casal de Mira-sol, "Truca un inspector", de J.B. Priestley,

Es tracta d'una obra crítica contra els privilegis de les classes benestant que reflexiona sobre les relacions entre els diferents estaments de la societat.

Truca un inspector

La festa major de Mira-sol 2015 es va obrir el dia 10-7-2015 amb l'estrena de 

EL RETAULE DEL FLAUTISTA  de Jordi Teixidor

amb música en viu i mes de 30 persones en escena.

Els dies 18 i 19-9-2015 es va tornar a representar amb força èxit de públic.

El retaule del flautista
Fet i per fer

Espectacle de commemoració del vint-i-cinquè aniversari del naixement de mira-sol teatre amb més de quaranta persones en escena i música en directe. Format per retalls dels muntatges representats que ens van deixar més empremta i per alguns dels que voldríem representar algun dia. Farcit amb alguns números musicals i amb escenes de record als qui ens van deixar.

Fet i per fer
Allo que tal vegada s'esdevingue

Com es tradicional, el primer acte de la festa major de Mira-sol d'enguany (2014) va ser una representació a càrrec de mira-sol teatre. En aquesta ocasió, "Allò que tal vegada s'esdevingué", a través de la qual l'autor, Joan Oliver, proposa una inversió paròdica del relat bíblic per revisitar el moment fundacional de la família.

Allò que tal vegada s'esdevingué
El criat de dos amos

El 28 i 29 de març de 2014, al Casal de Mira-sol, es va estrenar "El criat de dos amos", de Carlo Goldoni. Es tracta d'un muntatge de la "comèdia de l'art" amb una bonica estètica veneciana, del que tant nosaltres com el públic vam quedar molt satisfets. Els mitjans de comunicació locals se'n van fer ressó, amb molt bona crítica.

El criat de dos amos

El 12 de juliol de 2013, el primer acte de la festa major va ser, després del pregó, la representació de "Quan ell és ell... i ella" de Nicasi Camps i Pinós.

Quan ell és ell... i ella

Els dies 11 i 12 de maig es va estrenar, al Casal de Mira-sol, "L'herència", obra escrita i dirigida per Llorenç Serrahima, component de mira-sol teatre.

L'herència

Els dies 25 i 26 de gener es va representar, al Casal de Mira-sol, l'obra "Vermell passió", d'Adriana Allende.  Es tracta d'una comèdia urbana que va fe riure de valent a la assistència que va ser força nombrosa.

 

Vermell passió
El metge a garrotades

El dia 6 de juliol de 2012 es va donar pas a la festa major de Mira-sol amb la representació de "El metge a garrotades" de Molière, al Casal de Mira-sol. 

El metge a garrotades
La filla del Carmesí

El 17 i 18 de març de 2012 vam representar, al Casal de Mira-sol, "La filla del Carmesí" d'en Josep Maria de Sagarra"

La filla del Carmesí
X Festival de Teatre de Mira-sol

El 30 de setembre de 2011, en el marc del X Festival de Teatre de Mira-sol, es va representar DAKOTA de Jordi Galceran.

Festa Major Mira-sol 2011 - Los Figurantes

Estrena de "Los Figurantes" de José Sanchis Sinisterra al Teatre del Casal de Mira-sol el 8-7-2011.

Los Figurantes
El Papa i la Bruixa

Adaptació de l'obra escrita pel famós escriptor i actor Dario Fo. Amb un rerafons crític, com es habitual en aquest autor, parodia el clero en un context de corrupció financera, tràfic de drogues i amb alusions a la pederàstia.

ElPapa i la Bruixa
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Mira-sol Teatre - 08195 - mirasolteatre@gmail.com