Saltar a continguts

Mira-sol Teatre

Navegació

Menú principal

Qui som

Imatge de complement
Ampliar imatge
Qui som
Un grup de teatre...

 ... que va començar a caminar l'any 1989.

Cultivem una vessant de la cultura, fem treballar el cos i la ment, aportem el nostre gra de sorra al barri i al municipi i ens ho passem la mar de bé...

Imatge de complement
Imatge de complement
Què fem
Teatre, per descomptat

Habitualment representem tre o quatre obres l'any, entre les que figura indefectiblement, "Els Pastorets" de Josep Maria Folch i Torres, representada per nens del barri.

També duem a terme, cada primer dissabte de mes a les 12:00 al claustre del monestir de Sant Cugat, una visita teatralitzada. Hi ha mes informació a l'apartat Visita Claustre

 

Però fem més coses... Fes un cop d'ull als apartats de menú "Visita claustre", "Festival de Teatre de Mira-sol" i "Pastorets" i veuràs que som una entitat força dinàmica.

Imatge de complement
Ampliar imatge
També fem...
vida social, i no poca

 Què seria l'activitat d'una associació, sense la vida social dels seus socis? No hi ha estrena sense cel·lebració, sigui amb un  sopar, calçotada, aperitiu o altra forma similar. Tampoc hi falten altres tipus d'actes lúdics com sortides en grup per anar al teatre o d'excursió. El dia que es van fer aquestes fotografies vam anar a Miravet.

Imatge de complement
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Mira-sol Teatre - 08195 - mirasolteatre@gmail.com